Gratis Internet Televisie Software

De internet televisie software van JLC is een programma dat je gratis kunt downloaden. Met deze software kun je meer dan 1400 online tv kanalen bekijken van overal ter wereld. De JLC software is gekoppeld aan een database met online zenders. Deze database wordt constant bijgewerkt zodat je altijd toegang hebt tot de het meest recente aanbod aan kanalen van overal ter wereld.

Een nadeel is wel dat je hiermee niet beschikking hebt over alle Nederlandse zenders. Voor een ruimer Nederlands aanbod kun je beter kiezen uit een van de andere online tv mogelijkheden.

De software wordt automatisch ge-update. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen persoonlijke favorieten lijst samen te stellen zodat je makkelijk toegang heeft tot de door jou meest bekeken zenders. Om de internet televisie software van JLC te gebruiken heb je Windows Media Player nodig en voor sommige streams ook Real Player.

Klik hier om naar de downloadpagina van JLC internet televisie software te gaan.

Als u wilt weten wat anderen zeggen over deze software dan kun je hier de reviews checken (wel in het Engels).

Als je naast al die gratis tv kanalen ook nog toegang wilt tot films en erotiek dan kun je terecht bij een van de aanbieders van internet televisie software zoals TV Pakket Digitaal.