Internet Televisie: Hoe Werkt Het?

Met internet televisie kunt je nu moeiteloos TV kijken op je laptop of PC. Het principe is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een softwarepakket te downloaden en te installeren. Je betaalt éénmalig voor de software en krijgt dan onbeperkt toegang tot duizenden TV zenders. Er zijn dus géén abonnementskosten. De prijs voor de software variëert tussen de €17,00 en de €27,00.

Als je een televisie hebt met een aansluiting voor een computer (dit hebben de meeste plasma en LCD televisies), dan kun je ook via je televisie genieten van online televisie. Het verschil is dat je nu over een televisie beschikt waarmee je duizenden zenders kunt ontvangen.

Om internet televisie te kunnen gebruiken bent je niet afhankelijk van grote televisieaanbieders zoals KPN of UPC. Het enige wat je nodig hebt is de online televisie software en een computer of laptop met internetverbinding. Na installatie van de software kun je voortaan onbeperkt en kosteloos online televisie kijken.

Met internet televisie sla je dus twee vliegen met één klap. Je betaalt maar een klein bedrag voor de software en bespaart dus honderden euro’s op je TV abonnement én je krijgt toegang tot duizenden zenders waaronder sport, nieuws, film en erotiek.

De software is direct te downloaden. Er is dus geen levertijd en je hoeft niet te wachten tot jouw abonnement verwerkt is. Het is een kwestie downloaden, installeren en kijken maar. Het installeren is simpel en is binnen vijf minuten gebeurd.

Voor meer informatie over online televisie kun je bij de volgende aanbieders terrecht:

TV Digitaal Pakket

TVPakketDigitaal.nl

MijnDigitaleTelevisie.nl