Privacy Verklaring

Uw Privacy
Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen verschaffen wij u hierbij onze online informatie praktijken en de keuze die u kunt maken betreffende de manier waarop uw gegevens door Internet Televisie Info worden verzameld en gebruikt. Om deze verklaring makkelijk vindbaar te maken, hebben wij hem beschikbaar gesteld op onze homepage en op ieder punt waar wij u om uw persoonlijke informatie mochten vragen.

Verzamelen van persoonlijke informatie
Bij uw bezoek aan Internet Televisie Info, wordt het IP adres gelogd dat voor bezoek aan de site gebruikt wordt alsmede de datum en het tijdstip van bezoek. Deze informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor de analyse van trends, de administratie van de site, het volgen van bezoekersgedrag en het verzamelen van demografische informatie voor intern gebruik. IP adressen zijn niet gelinkt aan persoonlijke informatie.

Links to third party Websites
Op deze site zijn links opgenomen naar andere websites. Internet Televisie Info is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze websites. Wij wijzen u erop dat het privacy beleid van deze websites kan verschillen van dat van onze site.

Veranderingen van deze Privacy Verklaring
De inhoud van deze privacy verklaring kan door ons ten allen tijde gewijzigd worden.

Mocht u vragen hebben betreffende deze privacy verklaring of Internet Televisie Info dan kunt u contact met ons opnemen op info@internettelevisieinfo.nl.

Last updated Wed, 30 Jun 2010 20:13