Verschillen Tussen Digitale Televisie en Internet TV

Online televisie is niet hetzelfde als digitale televisie. Het grootste verschil is natuurlijk het prijsverschil. Voor digitale televisie moet je een abonnement nemen bij een van de grote kabelexploitanten en betaal je maandelijks abonnementskosten. Voor online televisie betaal je éénmalig de kosten voor het downloaden van de software. Na het installeren hiervan kun je onbeperkt tv kijken zonder verdere kosten.

Voor digitale televisie heb je over het algemeen een decoder of smartcard nodig. Voor online televisie heb je alleen een internetverbinding nodig die snel genoeg is om live streaming televisie te kijken. Je kunt ervan uitgaan dat als je zonder problemen films op bijvoorbeeld Youtube kunt kijken, je internetverbinding snel genoeg is om live online televisie te kijken.

Met online televisie krijg je toegang tot een veel groter zenderaanbod dan bij de gemiddelde aanbieder van digitale televisie het geval is. Je kunt zenders ontvangen van over de hele wereld. Veel aanbieders van online televisie bieden ook bonus pakketten aan zoals film, sport, series of erotiek pakketten. Je krijgt dan onder andere toegang tot databases met films en tv series die dagelijks aangevuld worden.

Klik Hier voor een overzicht van aanbieders van online televisie.