Waarom Betalen voor Internet Televisie?

Er zijn op internet heel wat sites te vinden waarop je gratis televisie kunt kijken dus waarom zou je betalen voor internet televisie? Hier zijn een aantal redenen voor.

Ten eerste moet je op veel van de gratis sites wel betalen voor bijvoorbeeld films, live voetbal en erotiek. Ook zijn veel zenders alleen toegangkelijk voor abonnees van bepaalde kabelexploitanten. Als je eenmalig een klein bedrag betaalt voor internet televisie dan heb je voortaan onbeperkt toegang tot een volledig aanbod aan zenders, films, sport en erotiek.

Ten tweede varriëert het zender aanbod van de gratis sites enorm. Als je kiest voor de internet televisie software dan heb je alle zenders plus alle extra’s overzichtelijk op een rij. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar bepaalde zenders.

Kortom, het is heel goed mogelijk om gratis online televisie te kijken. De reden om dan toch te betalen voor de internet televisie software is dat het een stuk overzichtelijker is en dat je toegang krijgt tot vele extra’s waar u bij de gratis sites alsnog voor zou moeten betalen. Omdat het om een heel laag, éénmalig bedrag gaat, loont het zeker de moeite om de software aan te schaffen.